Институции и социални партньори поздравиха служителите на Инспекцията по труда за техния празник

Пожелания за здраве и сили и висока оценка за работата си получиха служителите на Инспекцията по труда по повод празника на Агенцията от институции и социални партньори, освен от министъра на труда и социалната политика Гълъб Донев и ресорния заместник-министър Лазар Лазаров. 

„Вие несъмнено сте институцията, която е своеобразен гарант за благото на обществото, защото налагате успешно върховенството на трудовото законодателство в България“, отбелязва изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Драгомир Николов.

Румяна Петкова – изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане, признава за инспекторите по труда: „Призвани сте да гарантирате условия на труд, които пазят здравето и достойнството на всеки един човек.“

„Най-добрият подарък днес е доверието и признанието на обществото към Вас“, отбелязват от екипа на Фонд „Условия на труд“.

„Пожелавам на Вас и на всички Ваши колеги още по-големи успехи и кураж във Вашата високоотговорна работа“, това са пожеланията на Кирил Вълчев, генерален директор на БТА.

„Смело вървете по пътя, който сте поели в изпълнение на високо отговорната Ви дейност“, е призивът на Марио Тодоров, областен управител на област Плевен.

„От сърце желая воля и енергичност на Вас и целия екип на ИА ГИТ, за да продължите да бъдете все така отговорна и успешно функционираща институция, гарантираща прилагането на трудовото законодателство в България“, е оценката на Димитър Манолов, президент на КТ „Подкрепа“, за дейността на Агенцията.

Бъдете здрави, пазете се и не отстъпвайте от високите професионални стандарти, на които сте еталон!“, е посланието на Пламен Димитров, президент на КНСБ, към инспекторите по труда.

Задължаваща е и оценката на Синдиката на административните служители „Подкрепа“: „Независимо от препятствията и изпитанията на трудовото Ви ежедневие, Вие устоявате на нарастващите предизвикателства с високата си експертиза, професионализъм и отдаденост“.

„Ние високо ценим партньорството и сътрудничеството между Главна инспекция по труда и Федерация на независимите строителни синдикати, защото то е гаранция за успеха на нашата бъдеща кауза“, е признанието от ръководството на Федерацията на независимите строителни синдикати.

„В този ден искаме да Ви благодарим за ползотворната съвместна работа, за отзивчивостта, всеотдайността и желанието заедно да вървим към общата ни цел – опазване живота и здравето на работещите“, пишат от Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“.

Задоволство от осъществявания от ИА ГИТ контрол изразява ръководството на „АЕЦ Козлодуй“ ЕАД: „Високо ценим Вашите професионални усилия за осъществяването на компетентен и навременен контрол по спазването на трудовото законодателство в България“.

Благодарим за оказаното внимание. Пожеланията задължават да се развиваме професионално, за да бъдем още по-ефективни в наша отговорна задача да бъдем гарант за прилагането на трудовото законодателство у нас, а така за осигуряване на по-достойни и здравословни условия на труд.