Честит празник, скъпи колеги!

 

             Днес отбелязваме празника на Инспекцията по труда и нашия професионален празник. 116 години са дълъг период, в който нашата институция се е развивала и променяла, за да отговаря на търсенията на българските граждани. Тези процеси ще продължават и занапред, защото пред нас стоят различни кризи, все по-често бедствия и предизвикателства, за които трябва да бъдем подготвени.

           Вярвам, че с Вашия опит, професионализъм и отговорно отношение, които винаги сте проявявали във всеки казус, пред който сте били изправени, ще успеем да бъдем още по-добри и отдадени на каузата Инспекция по труда! Да, това е кауза, непреходна във времето, защото гарантира трудовите права на всеки български работник и служител.

           Използвам повода, за да Ви благодаря за всеотдайността и усилията, които полагате всеки ден. Знам, че зад тях стои често частица от времето, което можехте да споделите със семейството, децата и приятели! Вие надграждате една история, започнала през далечната 1907 г., която ще продължи и занапред, и ще се гради върху постигнатото от нас!

 Вярвам във всеки един от Вас, вярвам във Вашите професионални качества и знам, че заедно ще устоим на превратностите на времето, за да постигаме още по-добри резултати.

           От все сърце Ви пожелавам здраве за Вас и Вашите семейства, сили и оптимизъм за завоюване на следващите лични и професионални успехи! Нека те Ви носят много щастие и удовлетворение! И най-важното помнете, че трудът Ви е безценен, защото той защитава права и спасява животи!

                                                                                                            

 

            ИНЖ. ЕКАТЕРИНА АСЕНОВА

            ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР