Описание


      

Обществените инициативи по повод 115 години от създаването на Главна инспекция по труда продължават

Инспекторите по труда продължават да се включват в обществени инициативи по повод 115-годишнината от създаването на Главна инспекция по труда. Служителите на Дирекция „Инспекция по труда“ в гр. Пловдив закупиха детски храни и други необходими неща, които дариха на Фонд за подпомагане на украинци/бежанци в града.

Вицепремиерът Лазар Лазаров поздрави работещите в Инспекцията по труда по повод 115 години от създаването ѝ чрез видео приветствие

„Инспекторите по труда заявиха с труда си, че са достойни наследници на една от най-старите институции в съвременна България“, отбеляза заместник министър-председателят и министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров в своето видео приветствие към служителите на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“.

115 години Инспекция по труда - благодарности за партньорството и за подкрепата

За своята годишнина една от най-старите институции в България – Инспекцията по труда, и нейните служители бяха поздравени от изпълнителния директор на Европейския орган по труда Козмин Боянджиу и от работодатели, благодарни за стриктния и същевременно конструктивен контрол.

115 години Инспекция по труда – гарант за прилагане на трудовото законодателство

На 3 ноември служителите на една от най-старите институции в България – Инспекцията по труда, отбелязват своя професионален празник. От подписването на тази дата през 1907 г. на Указа за създаването на Инспекцията по труда от княз Фердинанд са изминали 115 години.