ПОКАНА ДО РАБОТОДАТЕЛИТЕ В СТРОИТЕЛНИЯ СЕКТОР

Уважаеми работодатели,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в информационен ден за правата и задълженията на строителните компании при наемане на персонал, вкл. чуждестранни работници и осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд, организиран от ИА „Главна инспекция по труда“ в сътрудничество с Европейския орган по труда, който ще се проведе на 02 ноември 2023 г., от 09:00 - 16:30 ч. в хотел "Интерконтинентал София" (пл. Народно събрание)

Темата на събитието е „Трансгранична работа в строителството: какво е важно да знаете за трудовите права и безопасната работа“.

По време на семинара ще бъдат представени презентации на теми, свързани с изискванията при приемане на работа в строителния сектор на командировани граждани на ЕС и на граждани от трети страни, както и рисковете и предизвикателствата при използването на техния труд в строителния сектор. В две части ще бъде разгледана темата за рисковете относно здравето и безопасността при работа в строителството. Предвидено е и време за дискусии.

Форумът ще се проведе на български език, в хибриден формат. Капацитетът на заетост на място в гр. София е 60 участници, а онлайн е 100 участници.

Участието в информационния ден е безплатно, като ще бъдат осигурени кафе-паузи и обяд.

Програмата за деня ще Ви бъде предоставена допълнително.

За да запазите своето място във форума, моля да попълните формата за регистрация на английски език, предоставена от ЕОТ на следния линк:

https://globaleysurvey.ey.com/jfe/preview/previewId/09aa6520-ad6e-4c27-ad4b-886d2fdaa92e/SV_5hcqR0aC9ujnSv4?Q_CHL=preview&Q_SurveyVersionID=current

Очакваме Ви!